077 851 11 13
06 231 326 37
info@woningontruiming-limburg.nl

Woningontruiming Weert

 • gemeente Weert
 • flyer over werkgebied
 • handenschudden

Gratis & offerteaanvraag Weert

Neem contact op via telefoon of onderstaande knop om een offerteaanvraag in te dienen. Wij maken dan snel een afspraak met u om de woning te bezichtigen. Zo kunnen we een bij uw situatie passen voorstel doen. Wij geven ook compensatie voor verkoopbare spullen.

 • Gratis Offerte
 • Maatwerk
 • Vakkundig
 • Klaar in één dag

offerte aanvragen

Net als in de rest van Nederland en ons werkgebied is er steeds meer vraag naar professionele woningontruiming in Weert. Dit komt mede omdat weert de 6de grootste gemeente van Limburg is. Daarnaast zorgt de vergrijzing in heel Nederland en het beleid van de overheid ook voor meer vraag bij ondersteuning van huisoplossingen en woningverlating. Een beleidspunt van de overheid is mensen zolang als mogelijk thuis moeten blijven wonen. Veel ouderen kiezen ervoor uiteindelijk wel voor om naar een kleinere woning of zorgwoning te gaan, waardoor het oude huis moet worden ontruimt en een deel moet worden verhuisd. Dit laatste noemt men ook wel een seniorenverhuizing.

Wij bieden beide diensten aan. Ze sluiten namelijk naadloos op elkaar aan en zijn onmisbaar om dit als aanbieder niet aan te bieden. Mede hierdoor kunnen we een totaalpakket aanbieden. Toch kunt u ook apart diensten bij ons afmenen. Zo kunnen we een maatwerk dienstverlening bieden.

Daar er in Weert meer koopwoningen zijn dan huurwoningen zie je dat er in Weert ook meer vraag is naar woningontruiming die is gericht is op koopwoningen. Als je dit vergelijkt met het gemiddelde in Nederland dan heeft weert ongeveer 10% meer koopwoningen. De cijfers over demografie en statistische gegevens van Weert zijn voor ons belangrijk om zodoende de gemeente te leren kennen en optimaal te kunnen bedienen.

“Als profesionele woningontruimer kunnen wij de gehele woningverlating voor u ontzorgen. Wij leveren maatwerk en kunnen ook enkel een deel doen, zoals bijvoorbeeld alleen de woning goed schoonmaken”

Wanneer worden aanvullende diensten gevraagd

In principe is woningontruiming en bezemschoon opleveren de core-business van ons bedrijf. Dit betekend niet meer dan alle inboedel verwijderen en de woning vegen en stofzuigen. Echter in de loop der jaren is er steeds meer vraag gekomen naar het oplevergereed maken. Zeker bij huurwoningen, waarbij men niet te lang wil wachten met het opleveren, omdat je dan weer een maand huur moet betalen is er meer vraag naar aanvullende diensten die ervoor zorgen dat een woning weer in originele staat wordt verkeerd.

Aanvullende diensten kunnen o.a. zijn:

 • Schoonmaken van de woning
 • Vloerverwijdering
 • Veranderingen weghalen & herstellen
 • Texen van wand en plafond
 • Tuin fatsoeneren
 • Boedelopslag
 • Behang verwijderen
 • Overige kleine reparaties

Omdat wij een totaaloplossing bieden kunnen wij ook andere zaken voor u regelen. Dit valt onder overige kleine reparaties. Om een voorbeeld te geven kunnen wij ook een douchwand weghalen of een schuurtje slopen.

In principe is een seniorenverhuizing ook een aanvullende dienst, maar kan ook gezien worden als een opzichtstaande dienst. Een dergelijke verhuizing duurt vaak ook een hele dag en moet goed voorbereid worden. Het is niet iets wat je even tussendoor doet.

Wat betreft het leegmaken van woningen spreek je eigenlijk ook over varianten. Zo heb je een woningontruiming, spoed ontruiming en een inboedelservice. De eerste twee spreken voor zich, maar een inboedelservice is voor sommige mensen niet duidelijk. Bij inboedelservice heeft u alles ontruimt, behalve grote meubels en kleine meubels. Dit is eigenlijk een light versie van een woningontruiming. Hier wordt ook niet bezemschoon opgeleverd. Een inboedelservice duurt ook niet langer dan een halve werkdag.

Als u advies wilt kunt u ons altijd benaderen. Dit mag gerust telefonisch. Wij kunnen u dan netjes uitleg en eventueel advies geven. Schroom niet om ons te bellen of te emailen.

Een offerte aanvragen

Een offerte wordt alleen afgegeven, nadat we de woning hebben gezien. Dit komt omdat we dan goed kunnen inschatten hoeveel spullen er staan en hoeveel werk het is. Ook moeten we rekening houden met de hoeveelheid afval en enkele kleine zaken zoals bereikbaarheid. Hiermee doelen we op de ligging en het type woning. Zo kunnen we beter inschatten hoe gemakkelijk of lastig het is om een woning leeg te ruimen.

Verder geven we ook altijd een vergoeding voor verkoopbare boedel. Dit brengen we in mindering op de kosten, waardoor het totaalbedrag lager is. Zo kunnen wij een bij uw situatie passende offerte aanbieden.

Er zijn geen kosten verbonden aan een bezichtiging en ook niet aan het opmaken van de offerte.

Wilt u een samenvatting lezen van ons en onze dienstverlening bezoek dan onze homepage.

gratis offerte aanvragen