077 851 11 13
06 231 326 37
info@woningontruiming-limburg.nl

Woningontruiming Venlo

  • gemeente Venlo
  • flyer over werkgebied
  • handenschudden
Gratis offerteaanvraag in Venlo

Wij werken door heel Limburg, maar omdat we gevestigd zijn in Venlo kunnen we u nog sneller helpen met het afgeven van een gratis & vrijblijvende offerte. Wij komen altijd eerst even kijken naar de woning, zodat we u een passend voorstel kunnen doen.

  • Gratis Offerte
  • Maatwerk
  • Vakkundig
  • Klaar in één dag

offerte aanvragen

Venlo is de stad waar wij zijn ontstaan en nog steeds gevestigd zijn. Dat zal overigens niet snel veranderen. Venlo heeft bovengemiddeld veel koopwoningen. Daardoor is er in Venlo meer vraag voor woningontruimingen met extra diensten voor koopwoningen dan voor huurwoningen.

Woningontruiming koopwoning versus huurwoning

Het verschil in dienstverlening tussen koop- of huurwoning komt doordat een verhuurder, met name woningbouwcorporaties, zoals Antares hoge eisen stellen aan de oplevering van een woning. Deze moet in principe altijd volledig leeg en volgens de opnamestaat opgeleverd worden. Dit heeft onder andere te maken met beleid en de wet. Zo zal een woning van Antares of Woonwenz ook nooit gemeubileerd verhuurd worden.

Uiteraard kan het zijn dat er tussendoor goedgekeurde veranderingen zijn aangebracht. Deze mogen blijven. Meestal komt bij de voorinspectie bij woningverlating ook duidelijkheid hierover. Ook kan het zijn dat een nieuwe huurder het e.e.a. overneemt. Dit geldt alleen als er een nieuwe huurder is die de woning toegewezen heeft gekregen. Uiteraard moet u ook meewerken aan een bezichtiging, zodat u met de nieuwe huurder kan bespreken wat er overgenomen wordt. U kunt dan zelfs overeenkomen om overname kosten in rekening te brengen. Voor vloeren en andere veranderingen die niet herbruikbaar zijn is het verstandig om zelfs kleine bedragen of zelfs helemaal niets te accepteren. Het kost immers geld, moeite en tijd om een dergelijke verandering weg te halen.

“Wij kunnen u helpen om de woning in originele staat te herstellen, zodat u met een gerust hart de woning kunt opleveren”

Bij koopwoningen is dit weer heel anders. U bepaalt zelf namelijk wat u naast het leegmaken van de woning doet aan de woning. Wel is het verstandig om een huis zo in de markt te zetten dat er weinig is af te dingen. Wij kunnen u hierin adviseren. Maar een uiteraard ook een makelaar, zoals bijvoorbeeld brouwers makelaars. Die kunnen u in het gehele traject begeleiden.

Woningontruiming | Limburg levert maatwerk, waardoor u ons kunt inzetten voor alle type klussen omtrent woningverlating. Of we nu het gehele pakket moeten leveren om uw woning in Venlo geheel te ontruimen met allerhande bijkomende herstelwerkzaamheden of enkel en alleen een onderdeel moeten doen, zoals bijv. het schoonmaken van de woning. U kunt ons inhuren waarvoor u denkt dat u ons nodig heeft.

Bij koopwoningen komt het ook voor dat wij de woning in twee fases ontruimen. U moet hierbij denken gereed maken voor verkoop, waarbij een deel van inboedel blijft staan. Dit gebeurt meestal als er gekozen wordt om de woning gemeubileerd te verkopen. De tweede keer komen wij dan om de woning verder leeg te ruimen en klaar te maken voor aflevering bij de koper.

Een woningontruiming in Venlo kan altijd snel geregeld worden. U heeft een extra voordeel dat wij dicht in de buurt zitten. Wij kunnen overal in Limburg snel komen, maar omdat Venlo de stad is waar wij gevestigd zijn kunnen we écht heel snel langskomen om een offerte op te maken, maar ook om een opdracht uit te voeren.

Woningverlating en nabestaanden

Zeker als u te maken heeft met nalatenschap kan het extra zwaar zijn om zelf een woning te ontruimen. Het is niet alleen een zware klus, maar vaak ook een erg moeilijk vanwege treurige omstandigheden.

Verhuizing naar een kleinere woning

Woont u in een grote woning en wilt u verhuizen naar een kleinere woning dan kunt u gebruik maken van onze verhuisservice. Ook hier weer geldt maatwerk. We kunnen alles verhuizen wat u mee wil nemen naar de nieuwe kleine woning en de restboedel kunnen we uit de oude woning halen. Indien gewenst kunnen we alles in de nieuwe woning op zijn plaatst zetten. Ook de lampen ophangen en ander montage werk. Wij leveren het gehele pakket en kunnen u geheel ontzorgen van alle werkzaamheden omtrent een verhuizing.

De vraag die we altijd krijgen: wat kost het? Om een goed beeld te vormen moeten we de boedel zien. Zo kunnen we bepalen of er nog verkoopbare spullen bij zitten waar wij een vergoeding voor kunnen geven en hoeveel werk en afval het is. Op deze manier kunnen we een bij uw situatie passend voorstel doen.

gratis offerte aanvragen