077 851 11 13
06 231 326 37
info@woningontruiming-limburg.nl

Woningontruiming Sittard-Geleen

  • gemeente Sittard-Geleen
  • flyer over werkgebied
  • handenschudden

Gratis bezichting & offerte in een oogwenk

Neem contact op en maak een afspraak voor een bezichtiging van uw woning, daarna kunnen we u een passend voorstel doen die aansluit op uw situatie. Wij geven ook een vergoeding voor bepaalde inboedel. Hierdoor kunnen de kosten omlaag. Alles is gratis en vrijblijvend.

  • Gratis Offerte
  • Maatwerk
  • Vakkundig
  • Klaar in één dag

offerte aanvragen

Midden in de regio waar wij werkzaam zijn ligt Sittard-Geleen is een van de grootste gemeenten in Limburg en is daarom erg belangrijk voor ons. Door het grote aantal huishoudens in huur- koopwoningen is er in de gemeente Sittard-Geleen relatief veel vraag naar woningontruiming.

Woningontruiming in Sittard-Geleen wordt veel gevraagd bij verlating van sociale huurwoningen van met name woningbouwvereniging zowonen. Dit komt omdat een sociale huurwoning verhuurder een woning altijd geheel leeg en zonder enige aangebrachte veranderingen opgeleverd wil hebben. Dit alleen mits er geen andere afspraken zijn gemaakt en de volgende bewoner iets overneemt.

Het is dan ook belangrijk om als huurder of nabestaande van een huurder dit goed te regelen. U doet dit door op de website van de woningbouwcorporatie te kijken wat de eisen zijn en ook doormiddel van een voorinspectie van opzichter. Zo weet u precies waar de woning aan moet voldoen.

"Wij kunnen u geheel ontzorgen met het leegruimen en opleverklaar maken van alle type panden"

Koopwoning opleverklaar maken

Het gemiddelde aantal eigen woningen in Sittard-Geleen is ongeveer gelijk aan het gemiddelde van geheel Nederland. Dit zijn er dus aardig wat als je naar de grote van de woningvoorraad kijkt. Ook voor koopwoningen is er vraag naar woningontruiming en aanvullende diensten, met name om de woning opleverklaar te maken voor de verkoop. Wij kunnen u hiermee helpen. Ook om een tweedelige ontruiming te doen. Mocht u namelijk de woning gemeubileerd willen verkopen dan kunnen we in eerste instantie alles weghalen wat niet verkoopbevorderend is en na de verkoop het resterende deel.

Ook als in een van de kernen van de gemeente woont, zoals Born, Munstergeleen of Lutterade kunt u ons inschakelen. Uiteraard zijn wij ook werkzaam in andere gemeenten van Limburg, zoals gemeente Leudal of Heerlen.

De kosten van het leeghalen van een woning

De prijs van een woningontruiming is enkel goed te beoordelen als we een woning bezichtigen. Een bezichtiging kost niks en is geheel vrijblijvend. Wij inventariseren de boedel, beoordelen waarvoor we een vergoeding kunnen geven en maken dan een op maat gemaakte offerte voor u. Deze sturen we u per email toe. U kunt dan de vrijblijvende offerte bekijken en als u akkoord gaat maakt u gewoonweg een afspraak met om het huis te ontruimen.

Waarom mensen een woningontruiming uitbesteden

Een dergelijke klus uitbesteden bij een sterfgeval geeft meer rust in een emotionele tijd. Daarnaast bespaart u huur- en overige kosten. Dit geld overigens ook in andere gevallen, zoals bij een echtscheiding, immigratie, samenwonen of verhuizen van groot naar klein.

Een woningontruiming kan relatief snel geregeld worden. Als u advies wilt kunt u ons ook gerust even bellen.

Wij zullen altijd op een discrete en zorgzame manier te werk gaan en zullen de ontruiming respectvol afhandelen. Zoals reeds aangegeven zullen we voor bepaalde spullen een vergoeding geven. Hiermee kunnen we bepaalde kosten dekken. De totale kosten kunnen hierdoor verminderd worden. Andere spullen worden niet zomaar weggegooid. Als ze hergebruikt kunnen worden door bijvoorbeeld een kringloopwinkel of een andere partij waar we mee samenwerken dan zullen we ervoor zorgen dat die spullen daar terecht komen. De resterende spullen worden gescheiden en afgevoerd naar een afvalverwerker. Als u meer wil weten over ons bedrijf bekijk dan deze pagina.

Ook als u gaat verhuizen kunt u ons inhuren

Meestal worden wij ingehuurd om een verhuizing in combinatie met het leegmaken van een woning te verrichten. In de meeste gevallen helpen we mensen om het oude huis te verlaten en in de nieuwe zorg- of seniorenwoning in te trekken. Wij kunnen naast het verhuizen ook zaken demonteren, inpakken en in de nieuwe woning alles weer monteren en uitpakken. Uiteraard kunnen we ook alle meubels plaatsen en de lampen ophangen.

U kunt bij ons terecht voor het gehele pakket of voor maatwerk. U bepaald wat u zelf doet en wat u aan ons uitbesteed. Alles is bespreekbaar.

Op onze homepagina kunt u een samenvatting vinden over ons.

Wilt u advies? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een email.

gratis offerte aanvragen