077 851 11 13
06 24 770 474
info@woningontruiming-limburg.nl

Klantenrecensies

  • memo blaadje met facebook duim
  • contactscherm mobiel
  • handenschudden

Wat zeggen onze klanten?

Op deze pagina vindt u recensies die afgegeven zijn door onze klanten. Wij vragen altijd na het uitvoeren van een opdracht of een klant ons wil beoordelen. Klanten kunnen een korte of lange recensie schrijven en ons 1 t/m 5 sterren geven.

  • Gratis Offerte
  • Maatwerk
  • Vakkundig
  • Klaar in één dag

offerte aanvragen

Alle opdrachtgevers hebben ons toegestaan om deze informatie op onze website te mogen delen. Sommige met naam anderen weer geanonimiseerd. Nadat wij een beoordeling hebben geplaatst delen we dit met de betreffende opdrachtgever voor goedkeuring. Mocht een opdrachtgever in de toekomst de beoordeling willen laten verwijderen dan doen wij dit onmiddelijk. Neem contact op een beoordeling laten verwijderen

C. Nefkens, Venlo

Locatie: Venlo

Datum: 01-05-2013

Omschrijving opdracht: Inboedel ontruimen, vloerbekleding verwijderen en bezemschoon opleveren van een appartement in de Gemeente Venlo.

Wat zegt de heer Nefkens over ons? Lees hieronder de recensie:

Voor het ontruimen en opleveringsgereed maken van een huurwoning had ik met Woningontruiming-Limburg de juiste partner gevonden. Zij bieden veelzijdige diensten aan en maken heldere en duidelijke afspraken. De geleverde dienst betrof onder anderen; afvoeren van huiselijke inboedel (meubels - witgoed - resten van inventaris), verwijderen en afvoeren van diverse accessoires - lampen en vloerbedekking, verwijderen van pluggen en dichten gaten en het volledig schoon opleveren van alle vertrekken in de woning. De opdracht is correct en geheel naar tevredenheid uitgevoerd, waarvoor een pluim.

Met vriendelijke groet, Charl Nefkens

R.Versluys, Nieuw-Bergen

Locatie: Nieuw-Bergen

Datum: 15-01-2012

Omschrijving opdracht: Ontruimen van zeer grote hoeveelheid inboedel, huisraad en diverse spullen en bezemschoon opleveren van een groot eengezinshuis met garage en schuur. Duur van de opdracht 3 dagen.

Wat zegt de heer Verluys over ons? Lees hieronder de recensie:

Testimonial: De woning van mijn ouders, die inmiddels verhuisd zijn naar een verzorgingstehuis, moest voor de verkoop leeg opgeleverd worden. Het huis stond bomvol goederen die in de loop der jaren verzameld waren. Toch een zorg voor de kinderen die niet in de buurt wonen. Woningontruiming-limburg.nl kreeg de opdracht om alles bezemschoon op te leveren. En in 3 dagen hebben ze alles keurig leeggehaald en opgeruimd. Zelfs achtergebleven persoonlijke spulletjes die wij over het hoofd hadden gezien, waren keurig verzameld en apart gelegd. Kortom: woningontruiming-limburg.nl heeft een prima klus geklaard. Als jullie willen, mag dit voor jullie website gebruikt worden.

Met vriendelijke groeten, Rob Versluys

J. Vink, Helmond

Locatie: Helmond

Datum: 13-07-2014

Omschrijving opdracht: Leegruimen en bezemschoon opleveren van een dubbele garage.

Wat zegt de heer Vink over ons? Lees hieronder de recensie:

Korte communicatie lijnen, waardoor snel gemakkelijk afspraken gemaakt worden. Mijn garage zat helemaal tot aan de nok vol. Dit hebben ze binnen enkele uren snel opgeruimd. Als je het zelf niet kan is woningontruiming | limburg een goede partij om meer samen te werken.

H. van Hecke, Maasmechelen (België)

Locatie: Maasmechelen (België)

Datum: 23-09-2013

Omschrijving opdracht: Leegruimen van een zeer grote woning met heel veel groot meubilair en bezemschoon opleveren. Tevens enkele herstelwerkzaamheden aan hang en sluitwerk en pleisterwerk, zodat woning oplever-klaar is voor de verkoop.

Wat zegt de heer Hecke over ons? Lees hieronder de recensie:

H. van Hecke "Ik maak van deze gelegenheid gebruik om U te danken voor de correcte samenwerking wat de inboedel betreft, hetgeen men niet altijd tegenkomt. Uw contactgegevens behoud ik dusdanig voor mogelijke andere gelegenheid."

Mvg, H. VAN HECKE

P. Geraedts, Roermond

Locatie: Roermond

Datum: 13-07-2019

Omschrijving opdracht: Leegruimen en bezemschoon opleveren van een eengezinswoning

Wat zegt de heer Geraedts over ons? Lees hieronder de recensie:

Wat voor ons een flinke opdracht leek werd door woningontruiming Limburg snel geklaard. Net iets korter dan 1 werkdag hebben ze de woning leeggeruimd. We zijn erg blij met het snelle verloop. Je kijkt erg op tegen zo'n klus en als het dan geklaard is dan valt er last van je schouders. In ieder geval prima werk geleverd.

R. Scholten, Roermond

Locatie: Roermond

Datum: 21-02-2019

Omschrijving opdracht: Leegruimen, herstelwerk en bezemschoon opleveren van een appartement

Wat zegt de mevrouw Scholten over ons? Lees hieronder de recensie:

Jullie hebben perfect werk geleverd. We hadden al eerder van jullie gehoord. Mijn moeder had namelijk een flyer gekregen van een vriendin die in een seniorencomplex woont waar jullie aan het werk waren. Toen mijn moeder naar een zorgwoning moest heb ik direct gebeld. Het was fijn dat jullie snel konden komen om te kijken wat er gedaan moest worden in het appartement van mijn moeder. Ze heeft er jaren gewoond en er was veel achterstallig onderhoud. Hetgeen van de woningcorporatie gedaan moest worden hebben jullie goed opelost. De oplevering ging goed. Ook dank aan de sterke mannen die zo hard gewerkt hebben. Ik zal jullie in ieder geval aanraden. Met vriendelijke groeten, R. Scholten

B. Kessels, Echt-Susteren

Locatie: Echt-Susteren

Datum: 21-05-2019

Omschrijving opdracht: Leegruimen, schoonmaken en bezemschoon opleveren van een vrijstaande woning

Wat zegt de mevrouw Kessels over ons? Lees hieronder de recensie:

Het is helemaal nieuw voor me dat ik een recensie zo uit de pols moet schudden, maar goed hier mijn beste poging. Onze familie was op zoek naar een dienstverlener die kon helpen bij het leegmaken van onze ouderlijke woning. Hier zijn mijn broers en ik opgegroeid. Het was dan ook lastig om zelf het e.e.a. te doen. Zelfs de kleinste taken waren emotioneel zwaar. Toen ben ik gaan Googlen en kwam erachter dat er bedrijven bestaan die woningen ontruimen. Zo ben ik ook op jullie website terecht gekomen. Dit heb ik voorgelegd bij de familie. De rest ging redelijk gemakkelijk. Het was erg fijn dat u zo snel kwam bezichtigen. Jullie hebben snel en goed doorgewerkt en met veel repsect voor onze situatie. In ieder geval nog bedankt en ik geef 5 sterren. Groetjes, R. Scholten

H. Janssen, Roermond

Locatie: Roermond

Datum: 15-08-2019

Omschrijving opdracht: Herenhuis leegruimen in het midden van het centrum in een winkelgebied

Wat zegt de mevrouw Janssen over ons? Lees hieronder de recensie:

Het overvolle huis van mijn neef moest leeggeruimd worden. Wij hebben woningontruiming limburg benaderd om een offerte op te maken. Ze kwamen eerst netjes de woning bezichtigen waarna ze een voorstel deden. Binnen het voorstel werd een compensatie verwerkt voor bruikbare spullen. Omdat de woning zo vol stond hebben ze er twee dagen over gedaan om de woning leeg te ruimen. Alles verliep vlekkeloos. Ze hadden netjes bij de gemeente een ontheffing aangevraagd om met de auto's bij de woning te komen.

W.M.A. Houben, Horst

Locatie: Horst aan de Maas

Datum: 01-08-2019

Omschrijving opdracht: Leegmaken van een senioren woning

Wat zegt de mevrouw Houben over ons? Lees hieronder de recensie:

Alles goed verlopen. Eerst de bezichting en daarna het werk. Ook het voorstel was goed.

L. Driessen, Heerlen

Locatie: Heerlen

Datum: 19-07-2019

Omschrijving opdracht: Boedelruiming eengezinswoning

Wat zegt de mevrouw Driessen over ons? Lees hieronder de recensie:

De opdracht is goed uitgevoerd. Niks op aan te merken. Door een planningsfout hebben ze de opdracht wel met een dag moeten verzetten. Gelukkig was dit geen probleem voor ons.

L. Lahaye, Maastricht

Locatie: Maastricht

Datum: 21-08-2019

Omschrijving opdracht: Boedelruiming & vloerverwijdering eengezinswoning

Wat zegt de mevrouw Lahaye over ons? Lees hieronder de recensie:

De afspraken zijn netjes nagekomen. Verder verliep alles verrassend goed. De mensen van Woningontruimig | Limburg gedragen zich netjes en zijn helder in communicaties. Aanrader!

J. Houben, Maastricht

Locatie: Maastricht

Datum: 03-09-2019

Omschrijving opdracht: Boedelruiming seniorenwoning

Wat zegt de heer Houben over ons? Lees hieronder de recensie:

Wij moesten de 50+ woning van mijn vader leegmaken. Omdat mijn vrouw en ik minder goed te been zijn hebben we woningontruiming-limburg in handen genomen. Zijn communiceren snel en duidelijk. Dit is geruststellend. Ze hebben duidelijk een professionele houding en houden zich aan de afspraken. Prettige mensen. Verder is de opdracht goed uitgevoerd.

Recensie schrijven

Wij vragen iedere klant om de ervaring met ons bedrijf en onze dienstverlening te delen. Dit doen we nadat we een opdracht hebben uitgevoerd. Bent u klant van ons geweest en heeft u nog geen beoordeling geschreven dan nodigen wij u uit om deze aan ons toe te sturen. Ga naar deze pagina om uw recensie te schrijven.