077 851 11 13
06 231 326 37
info@woningontruiming-limburg.nl

Klantenrecensies

  • memo blaadje met facebook duim
  • contactscherm mobiel
  • handenschudden

Wat zeggen onze klanten?

Op deze pagina vindt u recensies die afgegeven zijn door onze klanten. Wij vragen altijd na het uitvoeren van een opdracht of een klant ons wil beoordelen. Klanten kunnen een korte of lange recensie schrijven en ons 1 t/m 5 sterren geven.

  • Gratis Offerte
  • Maatwerk
  • Vakkundig
  • Klaar in één dag

offerte aanvragen

Alle opdrachtgevers hebben ons toegestaan om deze informatie op onze website te mogen delen. Sommige met naam anderen weer geanonimiseerd. Nadat wij een beoordeling hebben geplaatst delen we dit met de betreffende opdrachtgever voor goedkeuring. Mocht een opdrachtgever in de toekomst de beoordeling willen laten verwijderen dan doen wij dit onmiddelijk. Neem contact op een beoordeling laten verwijderen

C. Nefkens, Venlo

Locatie: Venlo

Datum: 01-05-2013

Omschrijving opdracht: Inboedel ontruimen, vloerbekleding verwijderen en bezemschoon opleveren van een appartement in de Gemeente Venlo.

Wat zegt de heer Nefkens over ons? Lees hieronder de recensie:

Voor het ontruimen en opleveringsgereed maken van een huurwoning had ik met Woningontruiming-Limburg de juiste partner gevonden. Zij bieden veelzijdige diensten aan en maken heldere en duidelijke afspraken. De geleverde dienst betrof onder anderen; afvoeren van huiselijke inboedel (meubels - witgoed - resten van inventaris), verwijderen en afvoeren van diverse accessoires - lampen en vloerbedekking, verwijderen van pluggen en dichten gaten en het volledig schoon opleveren van alle vertrekken in de woning. De opdracht is correct en geheel naar tevredenheid uitgevoerd, waarvoor een pluim.

Met vriendelijke groet, Charl Nefkens

R.Versluys, Nieuw-Bergen

Locatie: Nieuw-Bergen

Datum: 15-01-2012

Omschrijving opdracht: Ontruimen van zeer grote hoeveelheid inboedel, huisraad en diverse spullen en bezemschoon opleveren van een groot eengezinshuis met garage en schuur. Duur van de opdracht 3 dagen.

Wat zegt de heer Verluys over ons? Lees hieronder de recensie:

Testimonial: De woning van mijn ouders, die inmiddels verhuisd zijn naar een verzorgingstehuis, moest voor de verkoop leeg opgeleverd worden. Het huis stond bomvol goederen die in de loop der jaren verzameld waren. Toch een zorg voor de kinderen die niet in de buurt wonen. Woningontruiming-limburg.nl kreeg de opdracht om alles bezemschoon op te leveren. En in 3 dagen hebben ze alles keurig leeggehaald en opgeruimd. Zelfs achtergebleven persoonlijke spulletjes die wij over het hoofd hadden gezien, waren keurig verzameld en apart gelegd. Kortom: woningontruiming-limburg.nl heeft een prima klus geklaard. Als jullie willen, mag dit voor jullie website gebruikt worden.

Met vriendelijke groeten, Rob Versluys

J. Vink, Helmond

Locatie: Helmond

Datum: 13-07-2014

Omschrijving opdracht: Leegruimen en bezemschoon opleveren van een dubbele garage.

Wat zegt de heer Vink over ons? Lees hieronder de recensie:

Korte communicatie lijnen, waardoor snel gemakkelijk afspraken gemaakt worden. Mijn garage zat helemaal tot aan de nok vol. Dit hebben ze binnen enkele uren snel opgeruimd. Als je het zelf niet kan is woningontruiming | limburg een goede partij om meer samen te werken.

H. van Hecke, Maasmechelen (België)

Locatie: Maasmechelen (België)

Datum: 23-09-2013

Omschrijving opdracht: Leegruimen van een zeer grote woning met heel veel groot meubilair en bezemschoon opleveren. Tevens enkele herstelwerkzaamheden aan hang en sluitwerk en pleisterwerk, zodat woning oplever-klaar is voor de verkoop.

Wat zegt de heer Hecke over ons? Lees hieronder de recensie:

H. van Hecke "Ik maak van deze gelegenheid gebruik om U te danken voor de correcte samenwerking wat de inboedel betreft, hetgeen men niet altijd tegenkomt. Uw contactgegevens behoud ik dusdanig voor mogelijke andere gelegenheid."

Mvg, H. VAN HECKE

Recensie schrijven

Wij vragen iedere klant om de ervaring met ons bedrijf en onze dienstverlening te delen. Dit doen we nadat we een opdracht hebben uitgevoerd. Bent u klant van ons geweest en heeft u nog geen beoordeling geschreven dan nodigen wij u uit om deze aan ons toe te sturen. Ga naar deze pagina om uw recensie te schrijven.