077 851 11 13
06 24 770 474
info@woningontruiming-limburg.nl

Over ons

  • flyer over werkgebied
  • scherm mobiele telefoon met contactgegevens
  • handenschudden

Wie zijn wij en waarom doen we wat we doen?

Wij zijn een Limburgs bedrijf met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van huishoudensopheffing & woningontruiming. We doen dit ontzorgende werk met passie & plezier. Sinds het ontstaan van ons bedrijf hebben we ons toegelegd op alle aspecten omtrent woningverlating.

  • Gratis Offerte
  • Maatwerk
  • Vakkundig
  • Klaar in één dag

offerte aanvragen

Woningontruiming Limburg is ontstaan, doordat er steeds behoefte was aan dienstverlening omtrent boedelruimingen. Vroeger deden nabestaanden meestal zelf een huisontruiming. Vaak was de boedel ook nog geschikt voor hergebruik door de nabestaanden, maar door de huidige welvaart zijn veel spullen niet meer gewenst. Door het drukke bestaan is er steeds minder tijd en behoefte om een zware, tijdrovende en niet te vergeten emotionele klus, zoals het ontruimen van een woning zelf uit te voeren. Daarnaast krijgen we in onze samenleving steeds vaker te maken met verhuizingen van groot naar klein en is er een groter overschot van boedel dan vroeger. Ook wordt de vergrijzing van Nederland steeds meer een feit. Vooral alleenstaande senioren hebben hierdoor behoefte aan hulp bij het verhuizen en ontruimen van hun oude woning.

"Wij geloven in een regionale aanpak. Niet alleen hebben wij binding met onze provincie, maar regionaal betekent ook lagere kosten. Zeker in onze branche! Hierdoor kunnen we scherpe prijzen hanteren"

Woningontruiming Limburg heeft meer dan 20 jaar ervaring en heeft in die tijd enkele belangrijke diensten kunnen ontwikkelen die essentieel zijn binnen dit vak en dat is o.a. taxeren, afkopen & afvoeren van inboedel, afvalverwijdering, verhuizen en terug in originele staat brengen van woningen of panden. Deze ingrediënten zijn essentieel voor een totaaloplossing te kunnen bieden op het gebied van woningontruimingen. Wij leveren maatwerk en kunnen een woning binnen 1 dag oplevergereed maken. Zo kunt u met een gerust hart de woning te koop zetten, overhandigen aan de koper of opleveren bij de verhuurder.

Bedrijfsgegevens

Naam:
Woningontruiming | Limburg
Adres:
Bilderdijkstraat 43
5921CD Venlo
KVK:
81534205

Contactgegevens

Telefoon:
077 851 11 13
Mobiel:
06 24 770 474
E-mailadres:
info@woningontruiming-limburg.nl