077 851 11 13
06 24 770 474
info@woningontruiming-limburg.nl

Onze diensten

  • mobiele telefoon
  • onderweg door tunnel maastricht
  • handenschudden

De totaaloplossing voor elk type ontruiming

Door maatwerk te leveren kunnen we elke situatie omtrent huidhoudsoplossingen en woningverlating aan.

  • Gratis Offerte
  • Maatwerk
  • Vakkundig
  • Klaar in één dag

offerte aanvragen

Bij een woning of pand ontruiming kan veel komen kijken, vandaar dat wij "aanvullende" diensten hebben ontwikkeld die het mogelijk maken om een totaaloplossing aan te bieden, zodat u met een gerust hart het pand kan opleveren bij uw verhuurder of verkoopgereed in de markt kunt plaatsen. Het grote voordeel voor u als opdrachtgever is dat wij alle werkzaamheden die bij een ontruiming de kop opsteken uit handen kunnen nemen. Daarnaast heeft u meer flexibiliteit en bespaart u tijd en geld, omdat u enkel met een partij samenwerkt. De kosten die u in elk geval niet hoeft te betalen zijn de voorrijkosten van bijvoorbeeld de stukadoor, loodgieter of slotenmaker. Deze heeft u in ieder geval alvast bespaart. U kunt bij ons ook terecht voor een enkele dienst of een combinatie van enkele diensten. Dit is handig wanneer u maar enkele zaken wil uitbesteden. Bijvoorbeeld u ontruimt de boedel zelf, maar wil herstelwerkzaamheden uitbesteden. Of misschien maar een deel van de herstelwerkzaamheden, zoals herstel van pleisterwerk. Hoe dan ook zijn wij flexibel inzetbaar en kunnen een enkele dienst uitvoeren, maar ook totaalpakket bieden, zodat u uw woning binnen no-time kunt opleveren. Hieronder vindt u een overzicht van al onze diensten met daaronder de verschillende varianten. Zo krijgt u een goed beeld van wat er allemaal mogelijk is.

Inhoud

Woningontruiming

Woningontruiming is onze core-business die uit verschillende varianten bestaat. Naast het regelrecht ontruimen en bezenschoon opleveren van een woning of pand, bieden wij bijvoorbeeld ook spoedontruimingen, deelontruimingen en senioren woningontrumingen. Lees hieronder over de verschillende varianten.

woonkamer voorbeeld na ontruiming

Boedelontruiming

Het enkel ontruimen van de inboedel en/of andere roerende zaken van een woning of pand, waarbij de stoffering en vloeren niet wordt verwijderd en geen herstelwerkzaamheden worden uitgevoerd.

Bedrijfsontruiming / Winkelpandontruiming

Ontruiming van een kantoor, winkelpand of een bedrijfshal. Woningontruiming-limburg staat u bij in alle type bedrijfsontruimingen, zoals opheffing, faillissement of gewoon bij stoppen van deel of gehele bedrijfsactiviteiten.

Wat wellicht belangrijk is om te weten is dat wij de kennis en ervaring hebben om de veelal complexere, specialistische ontruimings- en/of opruimingprojecten uit te voeren. Wij kunnen maatwerk leveren. Zo hebben wij gedegen kennis en ervaring met het demonteren, verpakken, verhuizen en afvoeren van ICT apparatuur, zoals complete netwerken en serverruimtes.

Spoedontruiming

Indien wenselijk kan Woningontruiming-limburg uw woning of pand met spoed ontruimen.

[ TERUG NAAR INHOUD ]

Schoonmaakservice

Sommige woningen of panden vereisen enkel minimale schoonmaakwerkzaamheden zoals bezemschoon maken alvorens ze opgeleverd worden, echter zijn er ook woningen of panden die gedeeltelijk of in het geheel een goede schoonmaak beurt nodig hebben, alvorens ze opgeleverd kunnen worden. Ook voor een schoonmaak werkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres. Lees hieronder de verschillende varianten.

Voorbeeld schoonmaken van hal

Bezemschoon maken

Het bezemschoon maken van een woning of pand wordt bijna in alle gevallen standaard uitgevoerd bij een woning of pand ontruiming. Echter kunnen opdrachtgevers deze service ook apart inhuren bij woningontruiming-limburg.

Schoonmaken woning/bedrijfspand

Deze service is toegespitst op de woning waar bepaalde vertrekken en goede schoonmaak beurt vereisen, zodat de woning weer geheel schoon en fris is en tevens verhuur- of verkoopgereed is.

Afval afvoeren

Waar nodig kan woningontruiming-limburg afval en grofvuil ontruimen, opruimen of ontrekken aan de inboedel en afvoeren. Deze service wordt vaak als stand-alone service afgenomen.

Wij kunnen afval met ons eigen materieel afvoeren. Bij grotere projecten maken we echter gebruik van afvalcontainers. Door een goed inschatting te maken van het type afval en/of grofvuil kunnen er vaak flink kosten bespaard worden. Zo kost een houtcontainer een stuk minder van een restafvalcontainer. Wij maken binnen limburg gebruik van een vaste afval container leverancier. Uit ervaring is deze partner flexibel en betrouwbaar. Wij zetten geen extra marge boven op de kostprijs van een container. Met andere woorden de containers worden bij een project tegen kostprijs geleverd.

[ TERUG NAAR INHOUD ]

Herstelwerkzaamheden

Na jarenlang gebruik van een woning of pand zijn er vaak beschadingen en defecten in en om het pand onstaan. Als huurder bent u verantwoordelijk voor bepaalde mankementen en beschadigingen. Deze kunnen wij voor u herstellen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld herstelwerkzaamheden aan pleisterwerk of hang- en sluitwerk verrichten, maar ook voor de zwaardere beschadigingen of mankementen kunt u meestal bij ons terecht. Neem contact met ons op en laat uw woning gereed maken voor oplevering

Uiteraard kunnen ook verhuurders, vastgoedeigenaren, makelaars, notarissen of vastgoedbeheerders bij ons terecht voor herstelwerkzaamheden, zodat de woning of pand weer verhuur/verkoop klaar is. Neem gewoon eens contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voorbeeld behang verwijderen

Herstellen stucwerk

Wij hestellen stuc- en pleisterwerk van muren waar gaatjes in zijn onstaan door het aanbrengen van nageltjes tot de grotere beschadigingen aan muur en plafond. Zoals gaten in plafond of de grotere beschadigingen aan muren.

Herstellen hang- sluitwerk

Ook voor het herstellen van hang- en sluitwerk kunt u bij ons terecht. Deuren die niet meer goed sluiten tot vervanging van hang- en sluitwerk.

Schilderwerkzaamheden / texen wand en plafond

Woningen of panden benodigen vaak een nieuw likje verf alvorens ze weer verhuur of verkoop gereed zijn. Mede daarom mag deze dienstverlening uiteraard niet missen binnen ons scala van diensten. Deze service wordt vaker los afgenomen.

Kleine reparaties / Overige herstelwerkzaamheden

Ook voor de kleinere raparates en overige herstelwerzaamheden kunnen wij u een uitweg bieden. U moet denken aan het vervangen van een stopcontact, het herbevestigen van losse plinten, reparatie van toilet of kraan.

Vloerverwijdering

Wij verwijderen alle type vloeren van zijl en tapijt tot parket en laminaat.

Meterstanden opname

Wij nemen standaard de meterstanden op en zetten dit op het eindrapport. Zo bent u er zeker van dat dit niet vergeten is.

Verhuurgereed opleveren / verkoopgereed opleveren

Naast huurders of woningeigenaren kunnen verhuurders, vastgoedeigenaren of beheerders ons inhuren voor een combinatie van meerdere diensten om een woning of pand weer verhuur-/verkoopgereed te maken. Tijdens de opmaak van vrijblijvende en gratis offerte lopen wij met u door het te ontruimen pand om samen te inspecteren wat er zo al gedaan moet worden om een pand verhuur-/verkoopgereed te kunnen opleveren. Neemt u gerust contact op om mogelijkheden te bespreken.

[ TERUG NAAR INHOUD ]

Inboedelservice

Weet u niet wat u met uw inboedel aan moet? Neem contact op voor een afspraak of advies. Wij kunnen het voor u ontruimen, opruimen, sorteren, verpakken, verhuizen, verwijderen, afvoeren en eventueel afnemen, waarbij de waarde wordt verminderd op de kosten. Met andere worden u krijgt dan een compensatie voor de inboedel.

Voorbeeld van een inboedel

Afvoeren inboedel

Inboedel laten afvoeren zonder extra diensten? Dat kan uiteraard. Neemt u gewoonweg contact op voor elk type ontruiming is een oplossing.

Opkopen inboedel / Afkopen waarde inboedel

Als u een nette inboedel heeft dan kunnen wij de gehele of een deel van de inboedel opkopen / afkopen. Wij zijn een van de weinige professionele ontruimers in Limburg die een compensatie geven. Wij compenseren o.a. voor nette meubels, huisraad, verzamelingen, antiek, witgoed etc. De waarde die we samen met u bepalen wordt in mindering gebracht op kosten die voortkomen uit de werkzaamheden die wij voor u verrichten, zoals afvoerkosten en herstel kosten.

Neem gewoonweg contact op om een afspraak te maken. Wij komen dan langs om samen met u geheel "vrijblijvend" de inboedel te bekijken en duidelijke afspraken te maken.

Rest inboedel afvoeren

Ook als u maar een klein gedeelte van de boedel wil laten afvoeren dan kunnen wij dit voor u doen.

[ TERUG NAAR INHOUD ]

Verhuisservice

Woningontruiming-limburg is weliswaar geen echt verhuisbedrijf, maar we bieden deze, tochwel volwaardige dienst aan. Dit komt doordat ontruimenen en verhuizen een groot raakvlak met elkaar hebben. Wij zijn, met name gericht op miniverhuizingen (kleine), deelverhuizingen, spoedverhuzingen en seniorenverhuizingen.

Lege verhuisdoos tijdens verhuizing

Lees hieronder meer over de verschillende varianten binnen onze verhuisservice.

Miniverhuizingen (kleine)

Zoals in de inleiding gezegd zijn wij ware specialisten op het gebied van kleine verhuizingen. Deze dienst is handig als u zelf niet kunt verhuizen en u geen contacten heeft die u kunnen helpen of als u gewoonweg geen tijd heeft.

Deel verhuizingen

Als u maar een deel van de boedel wil verhuizen schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Deze dienst wordt vaak in combinatie met een ontruiming afgenomen.

Senioren verhuizingen

Wij hebben ruime ervaring met het verhuizen naar een seniorenwoning. Dit is vaak een emotioneel process en we helpen u daar graag op een persoonlijke manier bij. Wij kunnen helpen met verpakken, inboedel afvoeren, verhuizen en sorteren van spullen etc. Ook helpen bij het inruimen van de boedel in de nieuwe woning is mogelijk. Laat uw verhuiszorgen uit nemen door ons en neem contact op. Hieronder kunt u ook een link vinden naar een pagina vol met verhuistips voor senioren.

>> VERHUISTIPS VOOR SENIOREN <<

Spoed verhuizing

Moet u met spoed verhuizen? Geen probleem! Normaal gesproken beginnen wij met ontruimen binnen een week nadat de offerte is getekend. Bij een spoedverhuizing kan dit vaak al na 1 á 2 dagen.

Verhuisdozen verkoop

Als wij verhuizen dan proberen wij zoveel mogelijk spullen in verhuisdozen te verpakken. Dit doen we met name, omdat dit de beste manier is om bescherming te bieden aan de spullen. Essentieel is wel dat de verhuiszdozen van zeer goede kwaliteit zijn.

Wij bieden deze zeer kwalitatieve verhuisdozen aan tegen een scherpe prijs. Dus als u zelf wil verhuizen en u bent opzoek naar kwalitatief goede verhuisdozen schroom dan niet om contact op te nemen met woningontruiming-limburg.

[ TERUG NAAR INHOUD ]

Boedelopslag

Als u tijdens de inboedelontruiming of verhuizing uw boedel of een deel daarvan tijdelijk of misschien wel voor langere tijd wil opslaan, dan kunt u dit door ons laten uitvoeren. Hiervoor werken wij samen met een gespecialiseerde partner in opslagruimte. Namelijk storagebox. Bij deze onderneming is uw boedel in zeer goede handen. De gebouwen zeer goed beveiligd. Zo is er 24 uurs cameratoezicht en zijn de opslagunits enkel te openen doormiddel van een gepersonaliseerde toegangsdruppel en een sleutel. De opslag ruimtes zijn alleen toegankelijk door u en/of ons. Ook als u rechtstreeks gebruik wil maken van een opslagruimte kunt u ook direct contact leggen met storagebox. Er zijn 4 vestigingen verdeeld over Limburg.

Voorbeeld opslagunits

[ TERUG NAAR INHOUD ]

Tijdelijk beheer

Bij tijdelijk beheer moet u denken aan pandcontroles ofwel pandinspecties. Stel u heeft een pand of woning die tijdelijk leeg staat, voor welke reden dan ook, dan kunnen wij uw pand controleren op misstanden. Als wij pandbezichtingen uitvoeren dan controleren wij op lekkages, inbraak, kraak en overige schade, zoals bijvoorbeeld kapotte ruiten. Deze pandcontroles kunnen wij zo vaak als nodig uitvoeren. Alles is bespreekbaar. Bij elke pandcontrole maken wij een pandcontrole-rapport op waarin wij al onze bevindingen opnemen. Deze we vervolgens naar u toesturen per email of post. Bij ernstige misstanden nemen wij direct telefonisch contact met u op.

Slot van een woning

Mochten er beschadigingen gecontateerd zijn die wij kunnen hestellen kunt u ons daarvoor inhuren, daarnaast kunnen wij ook beschadigingen aan bijvoorbeeld dakbedekking of glas laten repareren door een extern bedrijf. Wij begleiden dan de opdracht en zien toe dat zaken ook goed gebeuren. Omdat vastgoedbeheer vaak gepaard gaat met onderhoudswerkzaamheden zetten wij deze aanvullende dienst dan ook onder tijdelijk beheer. Wij verrichten allerhande allround onderhoudswerkzaamheden en klussen binnen uw woning of pand. Mocht u interesse hebben en/of u wil gewoonweg advies over de mogelijkheden neemt u dan contact op.

[ TERUG NAAR INHOUD ]