077 851 11 13
06 231 326 37
info@woningontruiming-limburg.nl

Woningontruiming Maastricht

  • gemeente Maastricht
  • flyer over werkgebied
  • handenschudden
Gratis een vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u weten wat een woning ontruiming gaat kosten dien dan een aanvraag in via onderstaande knop. Of als u ons liever belt dan kan dat natuurlijk ook. Misschien wilt u ook eerst nog even onze werkwijze lezen of kijken wat onze klanten over ons zeggen.

  • Gratis Offerte
  • Maatwerk
  • Vakkundig
  • Klaar in één dag

offerte aanvragen

In Maastricht is de meeste vraag naar woningontruimingen en seniorenverhuizingen in Limburg. Dat is ook niet vreemd, want Maastricht is de hoofdstad van Limburg. Zoals te verwachten is deze historische stad ook nog eens de grootste stad van onze provincie en heeft ze bovengemiddeld veel sociale huurwoningen. Deze dienen bij verlating leeg & oplevergereed gemaakt te worden. Anders dan bij de vrije huursector en koopwoningen zijn de eisen voor sociale huurwoningen meestal strenger.

Als er grote veranderingen zijn aangebracht, zoals het bouwen van een garage dan is dit meestal in overeenstemming met de woningbouwvereniging en hoeft dit ook niet afgebroken te worden als u de woning achterlaat, maar kleinere veranderingen die niet in overeenstemming zijn aangebracht moeten weggehaald worden

Wij kunnen u helpen met het oplevergereed maken van uw woning. Naast woningontruiming bieden wij namelijk wij extra diensten die het mogelijk maken om elk type woning opleverklaar te maken, zodat deze voldoet aan de opnamestaat die ooit is opgemaakt bij begin van de huur of bij de vooropname tijdens beëindiging van de huur. Wij stellen ons flexibel op en kunnen u zelfs assisteren bij de vooropname van de opzichter.

“Bij een woningontruiming kunnen wij fungeren als de enige partij die u nodig heeft bij het verlaten van de woning. Zo bespaart u kosten en heeft u maar één aanspreekpunt”

Wat als u een koopwoning heeft die u wil laten leegmaken

Bij een koopwoning zijn de zorgen anders. Uiteraard wilt u de woning snel verkopen en ook tegen de beste prijs. Het is dan handig als u de woning enkel deels gemeubileerd laat. De overige spullen kunnen wij dan voor u weghalen. Ook kunnen we de woning fatsoeneren en aangebrachte veranderingen die mogelijk de verkoop belemmeren weghalen. Zo kunnen we bijvoorbeeld ook de muren en plafonds van de woning sausen om deze een fris uiterlijk te geven.

Zodra de woning verkocht is halen we dan alle overgebleven meubels weg. Deze kunnen we uiteraard ook verhuizen of opslaan bij een van onze partners die gespecialiseerd zijn in opslag. Het is belangrijk om bij de oplevering te voldoen aan de afspraken die zijn gemaakt tussen u, de makelaar en de verkoper. Zo voorkomt u achteraf een hoop gedonder, omdat de koper niet tevreden is.

Op deze manier kunnen wij als partner optreden die u geheel ontzorgt van het verkoopgereed maken en opleveren van de woning. Een groot voordeel is dat wij uw enige aanspreekpunt zijn, waardoor miscommunicatie en extra kosten verkomen worden.

Als u gaat verhuizen naar een kleinere woning dan kunnen we u niet alleen assisteren met het leegmaken van de woning, maar ook met het verhuizen naar de nieuwe woning. Wij hanteren een groot werkgebied. We beperken ons echter tot Limburg. Dit voelt niet alleen vertrouwd, maar geloven ook in de voordelen van een regionale aanpak. Wij kunnen u zeker binnen, maar meestal ook buiten ons werkgebied verhuizen. Wij hebben namelijk ook het materieel en de vakkundige kennis om een verhuizing op een solide manier uit te voeren.

Het verhuizen van een grote woning naar een zorgwoning noemt met een seniorenverhuizing. Naast woningontruiming hebben wij ons hierop toegespitst.

Een vergoeding voor bepaalde boedel

Als er nog verkoopbare spullen zijn dan kunnen wij deze van u overnemen. Wij schatten de waarde van deze spullen en brengen ze in mindering op de totale kosten van de opdracht. Zo kunnen we een passend voorstel bij u voorleggen. De rest van spullen worden op een respectvolle manier afgevoerd naar partijen waarmee wij samenwerken, zoals goede doelen. Als voorbeeld wordt de textiel overhandigd aan een partij die hier het goede doel mee steunen.

Andere spullen die niet meer bruikbaar zijn worden gesorteerd en afgevoerd naar een afvalverwerker.

Verder kunt u ook onze werkwijze bekijken om te zien hoe wij werken. Op onze homepage staat ook veel algemene informatie.

gratis offerte aanvragen