077 851 11 13
06 24 770 474
info@woningontruiming-limburg.nl

Woningontruiming Landgraaf

  • gemeente Landgraaf
  • flyer over werkgebied
  • handenschudden foto
Vrijblijvend een offerte aanvragen

Voor het opmaken van een gratis offerte komen wij altijd de woning bezichtigen. Zo kunnen we een passend voorstel doen voor iedere situatie. U kunt een offerte aanvragen door op onderstande knop te klikken, maar u mag ons ook gerust even vrijblijvend bellen.

  • Gratis Offerte
  • Maatwerk
  • Vakkundig
  • Klaar in één dag

offerte aanvragen

Landgraaf is een van de grotere gemeentes binnen het stadsgebied Parkstad en een middelgrote gemeente in Limburg. Mede hierom is Landgraaf een belangrijk doelgebied voor ons. Als woningontruimingsbedrijf richten wij ons op de gehele provincie, maar wij kijken altijd per regio wat voor type diensten omtrent woningverlating en huisoplossingen vraag is.

In Landgraaf wonen minder alleenstaanden dan gemiddeld in Nederland, waardoor er minder vraag is naar woningontruiming gerelateerde diensten voor huurwoningen dan in andere gemeenten in Parkstad. Ook zijn er meer koopwoningen dan huurwoningen. Ongeveer 27% van de woningen zijn van een huur-coöperatie, waardoor de algemene druk voor het opleverklaar maken van een huurwoning minder hoog is en er ook minder vraag naar is.

“Naast het leegruimen en bezemschoon maken kunnen we u helpen om de woning klaar te maken voor oplevering bij de verhuurder of de koper”

Voor het leeg- en opleverklaar maken van koopwoningen is de vraag echter een stuk hoger dan elders. Vaak doen mensen zelf dit soort zaken regelen, maar als dat niet mogelijk is en wenselijk is om een bedrijf in te huren dan bevelen wij ons vriendelijk aan. Wij kunnen de woningontruiming en gerelateerde werkzaamheden geheel uit uw handen nemen.

Indien u wenst kunt u contact met ons opnemen voor meer informatie of om een offerte aanvraag in te dienen. U kunt ook eventueel eerst even naar onze werkwijze kijken, zodat u een duidelijk beeld krijgt van hoe wij te werk gaan en hoe een huisontruiming werkt.

Zeker voor nabestaanden is een klus vaak moeilijk. Het is niet alleen een zware klus die vele tijd in beslag neemt, maar vaak ook erg emotioneel. Verder heeft u in die periode ook te maken met andere zaken die u moet regelen omtrent het sterfgeval. Dan is het fijn als een betrouwbare partij u ontzorgt van het leegmaken van de woning.

Als het om een huurwoning gaat dan is fijn om een woning snel leeg te halen. Mits u de huur opzegt eindigt deze volgens de wet op het einde van de volgende maand. Doet u dit niet dan loopt de huur door. Dit kan aardig wat geld kosten. Als erfgenaam bent u daar verantwoordelijk voor. Het is dan ook verstandig om niet te lang te wachten met voorinspectie, waarbij de verhuurder aangeeft wat er allemaal aan de woning gedaan moet worden. Ook kunt u dan direct een ontruimingsbedrijf op de hoogte brengen om een offerte op te maken. Wij kunnen een offerte afgeven die precies aansluit op de situatie.

Voor alleenstaanden die niet meer thuis kunnen blijven wonen en overgaan naar een zorgwoning kunnen wij de verhuizing verzorgen. De zogenaamde seniorenverhuizing ligt binnen onze expertise. Niet alleen verschilt het niet veel van een huisontruiming het is ook nog eens een dienst die veel gevraagd wordt in combinatie met het leeghalen van een huis.

Kosten van een woningontruiming

De kosten van een woningontruiming zijn vaak moeilijk aan te geven. Dat komt omdat bijna elke situatie van elkaar verschilt. Wij leveren een totaaloplossing voor elk type woningverlating, maar wij kunnen ook maar een deel doen. Soms willen mensen zelf namelijk de woning schoonmaken of herstelwerkzaamheden doen. Aangezien wij een vergoeding geven voor bepaalde spullen is het erg lastig om aan te geven wat kosten voor leegmaken van een woning zijn. Daarom komen wij altijd de woning bezoeken, zodat we een scherp en passend prijsvoorstel kunnen doen.

Dit zelfde geldt voor een seniorenverhuizing. Om o.a. te bepalen wat de kosten zijn moet er geïnventariseerd worden hoeveel en welke spullen er verhuisd dienen te worden. Dit kunnen we enkel doen door de woning te bezichtigen. Dit is overigens geheel gratis en vrijblijvend.

Wie zijn wij & ervaringen

Wij zullen ten alle tijden met een respectvolle manier met u en de woning omgaan. Wij werken professioneel, snel en discreet. Onderaan onze homepagina kunt u o.a. meer lezen over ervaringen van klanten die we gehad hebben.

Naast de spullen die bij van u kopen zullen wij proberen om andere spullen een tweede leven te gunnen door deze aan samenwerkende partijen te overhandigen. Boedel die niet meer bruikbaar is wordt gescheiden en afgevoerd naar afvalinzamelaars. Als u over dit onderwerp meer wil weten lees dan de over ons pagina.

gratis offerte aanvragen