077 851 11 13
06 24 770 474
info@woningontruiming-limburg.nl

Woningontruiming Kerkrade

  • gemeente Kerkrade
  • flyer over werkgebied
  • handenschudden
Offerteaanvraag

Voor een gratis en vrijblijvende offerte om een woning te laten ontruiming Kerkrade kunt u direct op onderstaande knop klikken of ons vrijblijvend bellen. Wij leveren maatwerk oplossing omtrent woningverlating.

  • Gratis Offerte
  • Maatwerk
  • Vakkundig
  • Klaar in één dag

offerte aanvragen

Kerkrade is een aangrenzende gemeente van Heerlen en hoort bij de grotere gemeentes in Limburg. Met iets meer dan 22.000 huishoudens is deze gemeente in de oostelijke mijnstreek een belangrijke streek binnen ons werkgebied. Doordat ouderen langer zelfstandig blijven wonen en de vergrijzing elk jaar een tikkeltje toeneemt en de bevolkingsgroei hierdoor beetje bij beetje krimpt is er relatief veel vraag naar woningontruiming in Kerkrade

Iets meer dan helft van de bevolking in Kerkrade heeft een huurwoning. Dat is iets meer dan het landelijk gemiddelde. Bij een huisoplossing moet een huurwoning anders dan bij een koopwoning in originele staat worden opgeleverd. Hierdoor is er Kerkrade dan ook relatief veel vraag naar professionele woningontruiming, waarbij niet alleen leeg opgeleverd wordt, maar ook herstelwerkzaamheden worden verricht aan de woning. Een derde van de bevolking huurt een sociale huurwoning van HEEMwonen of Wonen Zuid. Bij deze sociale huurwoningen moet er zeker op gerekend worden dat naast het ontruimen van het huis ook alles in originele staat hersteld dient te worden. Dit geldt met name voor huurwoningen die vóór 1 augustus 2003 zijn betrokken.

“Anders dan bij een koopwoning dient een huurwoning meestal in originele staat hersteld te worden en dit het liefst op korte termijn. Dit vanwege de huurkosten.”

Woningontruiming | Limburg kan u hiermee helpen. Naast bezemschoon opleveren kunnen wij ook alle andere knelpunten die bij uw woningverlating komen kijken oplossen. Wij werken op een snelle en discrete manier en gaan respectvol om met woning als ook de boedel.

Uw woning leeghalen & opleverklaar maken

Als ontruimingsbedrijf leveren wij een totaalpakket, zodat we alles kunnen regelen voor u bij het leegmaken van de woning. Wij zijn flexibel in te zetten en u hoeft ons niet voor het hele pakket in te huren. We kunnen bijvoorbeeld de woning leeghalen en dat u zelf de herstelwerkzaamheden doet. Met andere woorden maatwerk. Zeker als u een koopwoning heeft hoeft u niet alle gebreken te repareren. Soms wordt wel voor ons gekozen de woning ietwat netter temaken voor de verkoop. Zo doen we ook wel eens het binnen schilderwerk van een complete woning.

Oude woning ontruimen en verhuizen van groot naar klein

Alhoewel het zou kunnen doen verhuisbedrijven meestal geen woningen ontruimen, maar andersom doen ontruimingsbedrijven meestal ook seniorenverhuizingen. Zeker ouderen hebben vaak behoefte aan deze combinatie van deze services. Ze kunnen namelijk niet alles mee verhuizen naar hun nieuwe vaak kleinere woning. Wij hebben deze services die goed samengaan geoptimaliseerd.

Nabestaanden die een flinke klus te klaren hebben

Nabestaanden hebben naast het rouwproces veel werk te doen. Zo moet alles geregeld worden omtrent een sterfgeval, zoals het ontruimen van de woning. U kunt dit werk uiteraard deels zelf doen, maar het is wel fijn om dit uit te besteden aan een professioneel ontruimingsbedrijf, zoals woningontruiming | limburg dat ook werkzaam is in Kerkrade.

Offerte met compensatie

De kosten voor het leeghalen van een huis kan gereduceerd worden met een compensatie voor verkoopbare spullen. Welke spullen wij een compensatie voor geven is afhankelijk van de aard van de spullen. U kunt met ons een afspraak maken voor het opmaken van een gratis offerte. Tijdens de bezichtiging kunnen wij alles netjes inventariseren en u daarna een passend voorstel doen.

Neem gerust eens vrijblijvend contact op. Wij kunnen u ook adviseren in hoe u het beste in uw situatie kunt handelen. Woont u in een andere gemeente klik dan hier.

Wij werken op een snelle, professionele manier en gaan respectvol met de spullen van uw overleden familielid om. Zo zullen we altijd trachten om zoveel mogelijk spullen een tweede leven te gunnen door met bepaalde partijen samen te werken. Boedel dat niet meer bruikbaar is zal gescheiden worden en op een milieuvriendelijke manier afgevoerd worden.

gratis offerte aanvragen