077 851 11 13
06 231 326 37
info@woningontruiming-limburg.nl

Woningontruiming Heerlen

  • voorbeeld gemeente Heerlen
  • flyer over werkgebied
  • handenschudden
Offerteaanvraag

Wilt u direct een gratis & vrijblijvende offerte aanvragen voor een maatwerk woningontruiming in Heerlen of wilt u nog even verder lezen?

  • Gratis Offerte
  • Maatwerk
  • Vakkundig
  • Klaar in één dag

offerte aanvragen

Gemeente Heerlen is een van de grootste gemeentes binnen ons werkgebied. Met bijna 87.000 inwoners en 45000 huishoudens krijgen we relatief vaak aanvragen voor woningontruiming uit Heerlen. Meer dan de helft van de Heerlense bevolking huurt een woning. Huurwoningen dienen in de meeste gevallen terug te worden gebracht in de originele staat. Dit is een extra zorg voor een huurder of de nabestaanden bij woningverlating.

De huurwoning moet namelijk volgens de afspraken in het huurcontract verlaten worden. Indien anders afgesproken zullen, met name woningbouwverenigingen, zoals wonen limburg eisen dat een huurwoning die in originele staat wordt opgeleverd. Doet u dit niet dan zullen zij de herstelkosten bij u in rekening brengen. De kosten voor herstelwerkzaamheden zijn vaak erg hoog en het is daarom ook verstandig om alles netjes achter te laten. Wij kunnen u hiermee helpen.

“door niet te lang te wachten kunt u een woning op tijd leeg laten maken, voordat de nieuwe huurperiode begint”

Wij leveren naast het leegmaken van een huurwoning en bezemschoon opleveren ook extra diensten, zoals bijvoorbeeld het verwijderen van vloerbekleding, reparatie van de muren en het schoonmaken van de woning.

Uiteraard moet een koopwoning, voordat ze verkoopklaar is ook leeggehaald worden. Bij een eigen huis heeft u vaak wel meer ruimte qua tijd en bepaalt u zelf wat u aanpast voor de verkoop. Wilt u weten hoe u uw woning het best klaarmaakt voor de verkoop. Dan kunt u bij ons of uw makelaar om advies vragen.

Het ontruimen van een woning na een sterfgeval

Nabestaanden worden vaak geconfronteerd met het leegmaken van het huis na een sterfgeval. Meestal is dit familielid en komt u terecht in een moeilijke en emotionele tijd. Het leegruimen van een woning is dan ook extra zwaar. Niet alleen omdat deze klus fysiek zwaar en veel werk is, maar ook omdat er veel andere zaken omtrent een sterfgeval geregeld moeten worden. Ook is de expertise vaak niet in huis om bepaalde klussen te klaren. Wij kunnen de gehele woningontruiming in Heerlen, maar ook ik omliggende plaatsen, zoals Kerkrade of Hoensbroek voor u verzorgen.

Om meer te weten te komen over hoe wij te werk gaan kunt u vrijblijvend een telefoongesprek met ons voeren of ons via email benaderen. Leest u ook eens onze werkwijze. Zo krijgt u een beter beeld van wat wij voor u kunnen betekenen.

Een woning klaarmaken voor oplevering

Wij leveren maatwerk en extra diensten omtrent woningontruiming en kunnen alle werkzaamheden die komen kijken bij woningverlating voor u verzorgen. Wij kunnen precies dat doen wat de verhuurder van u eist of wat de makelaar voorstelt. U hoeft ons niet per se voor een huisontruiming in te huren. Dit zou u bijvoorbeeld zelf kunnen doen en ons inhuren voor alleen de schoonmaakwerkzaamheden. We hebben een totaaloplossing voor iedere woningverlating, maar u kunt ook diensten apart inhuren. Als u meer wil weten of alle aparte diensten dan verwijzen we u graag naar de pagina diensten.

Kosten en gratis offerte

Misschien wel de belangrijkste vraag: wat zijn de kosten voor het leegmaken van een huis? Deze vraag is lastig te beantwoorden. Als u op internet zoekt vindt u wel informatie omtrent kosten, maar deze zijn allemaal heel ruim genomen. Dat komt omdat elke situatie anders is. Daarom kunnen wij ook geen eenduidige informatie over de kosten verschaffen.

Om een passend voorstel die bij uw situatie past te kunnen doen, komen wij, Woningontruiming | Limburg de situatie omtrent de woning en de inboedel bekijken. Aan een bezichtiging zijn geen kosten verbonden. Ook de offerte wordt gratis opgemaakt en is vrijblijvend.

De afgelopen decennia is de welvaart toegenomen, waardoor de meeste nabestaanden geen interesse in het grootste gedeelte van de achtergebleven inboedel heeft. Delen daarvan zijn vaak nog goed verkoopbaar, maar kijkt men ook op tegen het verkoopproces via internet. Dit brengt veel vreemden over de vloer en ook een boel werk met zich mee. Daarnaast moet de huur doorbetaald worden. Wij hebben daarom jaren geleden al besloten om te werken met een compensatie regeling. Dat betekent dat we voor bepaalde spullen een vergoeding geven die we in mindering brengen op de kostprijs.

Seniorenverhuizing

De komende jaren stijgt de vraag in Heerlen naar sociale huurwoningen, met name zorgwoningen. Hierdoor stijgt de vraag naar seniorenverhuizingen in Heerlen ook. Dit heeft te maken met de vergrijzing. Ongeveer 30% van alle huishoudens bestaat uit 65 plussers en 45% van alle huishoudens in Heerlen bestaat uit alleenstaanden. Er zijn dus ogenschijnlijk veel alleenstaande ouderen die een klus zoals het leeghalen van een woning en een verhuizing niet alleen aankunnen. Vandaar dat wij naast huisontruimingen ook seniorenverhuizingen aanbieden. Beide diensten lijken enorm veel op elkaar en worden uitgevoerd met hetzelfde materieel. De meeste ouderen willen dan ook een deel uit de oude woning ontruimen en een deel verhuizen naar de nieuwe zorgwoning.

Ons doel is om een veelzijdige dienstverlening te bieden omtrent huisoplossing & woningverlating. We doen dit door het leveren van maatwerk en door op een snelle, professionele en persoonlijke manier te werk te gaan. Lees deze pagina om meer over ons en onze bedrijfsfilosofie te weten te komen.

gratis offerte aanvragen